SPONSORER AV FBUT

Vår samarbeidspartner og hovedsponsor:-) Helt siden 1843 har Sparebanken Øst vært med på å bygge lokalsamfunnet stein på stein. Vårt hovedfokus er å hjelpe barn og unge slik at de kan få mulighet til å oppfylle drømmene sine. Vi er stolte over at vi får være med og støtte Fiskum barne og ungdomsteater gjennom vårt program for samfunnsutbytte, Spire. Gleder oss til forestillingen La Belle et la Bête ( Skjønnheten & Udyret ), og vi ser frem til å fortsette samarbeidet også neste år.

Vår samarbeidspartner XL-BYGG Smørgrav sag er vår leverandør av hoykvalitetsmaterialer til La Belle et la Bête 2018. Hos XL-BYGG Smørgrav Sag betjener vi både proff- og gjør det selv-markedet i vår region. Vi har alt du trenger for å utføre dine byggeprosjekter: Trelast og andre byggevarer, vinduer, dører, verktøy, med mer. Våre dyktige medarbeidere har god fagkunnskap og gir deg personlig veiledning. Våre biler kjører varene trygt ut til deg. Velkommen til en hyggelig handel i Vestfossen!

Din overskrift

LNU Frifond teater er en støtteordning for teater- og dansegrupper over hele landet. Frifond teater gir støtte til teater- og danseaktivitet av og med barn og unge opp til 26 år. Målsetningen for ordningen er å øke interessen for teater og dans på lokalt plan.

Din overskrift

Buskerud Teater ble opprettet i 1992 av Buskerud fylkeskommune og bestod av fire regionale teaterverksteder: Hallingdal (opprettet 1987), Midtfylket (opprettet 1992) Nedre Buskerud (Opprettet 1994) og Lågen (opprettet 1998). Teaterverksteds modellen var på 80 tallet en veldig populær og innovativ organisasjonsform og Hallingdal Teaterverkstad som var først ute ble opprettet på modell etter Sør Trøndelag teaterverksted. Ideen gikk ut på at verkstedene skulle være kompetansesentre på teater; både når det gjaldt regi, dramatikk, scenografi, lys, lyd og kostyme – og de skulle løfte de lokale amatørteatrene, men til priser som alle hadde råd til siden de var subsidiert fra stat, kommuner og fylket. Etter hvert som en så resultater i Hallingdal ble flere verksteder opprettet på samme modell til vi i 2004 dekket hele fylket og alle kommuner hadde tilbud om å være med i samarbeidet. Formålet er fortsatt det samme i dagens Buskerud Teater, som det seneste året har vært gjennom en omorganisering hvor fem private stiftelser har blitt til én, med en administrativ leder og fire kunstneriske ledere i hver av de fire regionene av Buskerud. Modellen er unik på landsbasis og sikrer amatørteatret i Buskerud særs gode levevilkår. Buskerud Teater er i utvikling og driver i disse dager og staker ut veien for fremtiden, men en ting kommer ikke til å endre seg – det er at vi er til for å styrke og utvikle amatørteatermiljøet i Buskerud. Buskerud Teater støttes av Buskerud Fylkeskommune og Kulturrådet.

Din overskrift

Frilynt Norge (tidl.Norsk Frilynt Ungdomsforbund), stiftet i 1965, er en landsomfattende organisasjon med hovedvekt på kultur. Forbundet er blant Norges største på amatørteater og har mer enn 16.000 medlemmer i over 180 lokallag i 18 fylker. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt. Frilynt organiserer teatergrupper, skolerevyer, russerevyer, ungdomslag, fritidsklubber, filmverksteder og danseskoler i hele landet. Vi har både barn, unge og voksne blant medlemmene – og frivillig arbeid på tvers av generasjoner er av stor verdi for kulturmiljøene. Frilynt Norge har et godt teater- og kulturfaglig miljø. Men vi er også en viktig læringsarena i demokrati og organisasjonsliv. Vi mener teatergruppa, ungdomslaget og fritidsklubben tilbyr en helt unik mulighet for barn, unge og voksne til å gi innflytelse og medbestemmelsesrett. Hovedkontoret ligger i Sandefjord i Vestfold, noe som sikrer lave driftskostnader. Målet er å kanalisere mest mulig midler ut til medlemmene i form av et godt servicetilbud, oppfølging og tilskuddsordninger. Vi har 14 ansatte og et aktivt landsstyre som alle er opptatt av medlemspleie og utvikling av medlemstilbud til det beste for medlemmene. Vi kommer mer enn gjerne på besøk til medlemsgruppene. I tillegg har vi fylkeslag i noen av fylkene vi er i. Flere fylkeslag er under utvikling. Frilynt Norge drifter også Verdensteateret Kulturhus – en perle av en teater & konsertarena i Sandefjord.

Din overskrift

Foto.no er i dag norges største nettsted for fotografi. Vi har vært på nett siden 1996 og har over 100.000 registrerte medlemmer. Hver måned har vi over 6 millioner sidevisninger. 7. desember 2016 lanserte vi nye Foto.no. Vi er stolte over å ha bygget Norges beste nettsted for fotoentusiaster og dette er nå videreført sammen med gründerne av FotoVideo. Vår entusiasme og enorme kunnskap om foto vil komme deg til gode. Fra før har vi en lang historie som redaksjonelt nettsted, noe vi naturligvis skal videreføre. Her kan du få et innblikk i hvordan det hele begynte: http://web.archive.org/web/19970617085246/http://www.foto...ommen.html Vi har beholdt det unike og redaksjonelle på Foto.no, men samtidig hentet frem godfølelsen fra FotoVideo-tiden – med butikk og nettbutikk med dyp forståelse og kunnskap om foto. Vår hovedbutikk i Barcode åpnet 1. april. Her treffer du svært kunnskapsrike og erfarne mennesker fra fotobransjen, og det er mange spennende kurs og aktiviteter. Vår redaksjonelle hovedside vil også bli videreutviklet i tiden fremover med mye nytt og spennende innhold. De populære brukertjenestene som bruktmarked, forum og bildekritikken vil fortsette og videreutvikles. Vår redaktør, Erik Faarlund, jobbet i mange år som redaktør for fotonettstedet Akam.no og senere Fotomagasinet.no og har mye erfaring. Dersom du lurer på noen og/eller har kommentarer/innspill; ta gjerne kontakt med oss på info@foto.no eller telefon 46 46 24 24.

Din overskrift

En av våre mangeårige sponsorer. Velkommen til oss på Joker Darbu! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel. Er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi tror på god, gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en hyggelig handel hos oss. VÅRE ÅPNINGSTIDER Hverdager 08:00 - 20:00 Lørdag 09:00 - 18:00 Søndag Stengt

Din overskrift

En av våre mangeårige sponsorer Fiskum Plate og Sveiseverksted AS ligger sentralt plassert mellom Kongsberg og Drammen, med eget verksted på 2400 kvm. Vi er godt utstyrt i produksjonen og produserer stålkonstruksjoner for senere montasje ute på byggeplass. Vi har alle nødvendige godkjenninger, og er godkjent av Sintef for CE merking av våre konstruksjoner. Bedriften ble startet i 1959 og drives i dag av andre generasjon ved Tore Svenskerud. Vi har i dag ca 25 ansatte og er en aktør med stor kompetanse i bransjen. Vi jobber som under entreprenør for de store aktørene som Skanska, NCC og Veidekke, samt lokale både små og store entreprenører. Og kan i de senere år nevne Nye Bislett Stadion som et av våre oppdrag. Vi leverer alt innen stålbygg og konstruksjoner. Våre montører og sveisere har alle nødvendige kurs og sertifikater. Vi disponerer egne kraner, kranbil,kransemi og lifter. Kontor: 32750677 / 32750787 Økonomimedarbeider: Randi Marit Wangestad: 32750677 Email: faktura@fiskum-sveis.no Daglig leder / Prosjektleder: Tore Svenskerud: Mob 92084156 Email: tore.s@fiskum-sveis.no Ingeniør / Prosjektleder: Andre´ Olsen: Mob 95949522 Email: andre.o@fiskum-sveis.no Leder Kran/ transport / Prosjekteder: Jørgen Leander: Mob 93043712 Email: jorgen.l@fiskum-sveis.no

Din overskrift

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain og ikke minst mangeårig sponsor av Fiskum barne og ungdomsteater.

Din overskrift

Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt teknologikonsern som leverer avanserte og pålitelige teknologiske løsninger som bidrar til sikkerhet, trygghet og effektivitet i komplekse operasjoner og under ekstreme forhold. KONGSBERG samarbeider med globale kunder innenfor forsvars-, maritim-, olje og gass, fiskeri- og romfartsindustrien. Vi leverer EXTREME PERFORMANCE FOR EXTREME CONDITIONS.

Din overskrift

Mjøndalen og Krokstadelva. KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.

Din overskrift

MJØNDALEN`s REMA 1000 REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Din overskrift

Fiskum Sanitetsforening er et lokallag av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi har møtene våre og er ansvarlig for drifta av Fiskum Grendehus.

Din overskrift

Vi utfører oppdrag med blomster og design innenefor: Sorgbinderi Bryllup Selskaper Arrangementer Gamle Kongsbergvei 310 3322 Darbu Mobil: 920 95 962 email: anita.groseth@farmlink.no

Din overskrift

Din overskrift


Våren 2012 ble det opprettet et nytt frivillig råd i kommunen, nemlig Øvre Eiker Teaterråd. 
Det har i mange år vært et ønske fra kommunens amatørteatermiljø, å få et råd som kan representere og ivareta amatørteatergruppene sine interesser i kommunen, på lik linje med bl.a. Idrettsrådet, Musikkrådet og Kulturminnerådet. 
Med bakgrunn i dette, ble det høsten 2011 startet en prosess, ledet av initiativtakere innenfor teatermiljøene i kommunen, som nå har resultert i opprettelsen av Øvre Eiker Teaterråd.
Teaterrådet har som intensjon å samhandle tett med teatergruppene i kommunen, kulturseksjonen, Buskerud Teater, Norsk Amatørteaterforbund og andre organisasjoner, samt være en ledende paraplyorganisasjon i arbeidet for å styrke teaterlivet i Øvre Eiker, jobbe for at teatergruppene skal ha tilgang på gode fremførings – og øvingslokaler, og representere den lokale amatørteaterbevegelsen, delta i lokale planprosesser, politisk påvirkning, samt være behjelpelige med at teatergruppene får informasjon om hva som skjer på teaterfronten innenfor kommunen, og som de evt. kan være med på.

Din overskriftFilmminner holder til på Skedsmokorset 
Vi kan tilby deg forskjellige filmtjenester til konkurransedyktige priser, pakkepriser etter nærmere avtale. Leirsundveien 9
2019 SKEDSMOKORSET
Telefon: +47 90 16 18 39
email: filmminner@live.no
Ved personlig levering, ta kontakt på forhånd.

Din overskrift

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 09:04

Heilt nydelikt

...
11.02 | 14:57

Fineste Leon 💖

...
29.11 | 13:00

Flott hjemmeside 😁 Gleder meg til forestillingen i 2018, det blir bra!! 🤗 Flink gjeng ❤

...
01.11 | 14:46

Veldig fine bilder 😊

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE