HISTORIE

Oppstart av Fiskum barne og ungdomsteater

Det hele startet med at noen barn hadde lyst til å opptre med noen julesanger i desember 1997.

Tanken var å holde en konsert på Grendehuset, men etterhvert kom det fler og fler barn med og vi tenkte; Hvorfor ikke bare sette opp ett juleskuespill - og da landet vi på Putti Plutti Pott med fengende julesanger.

Vi satte igang med kulisselaging og samlet inn nissedrakter og rekvisitter, og julespillet var et faktum.

Etter vellykkede forestillinger, ytret barna ønske om flere skuespill, og det ble dannet et styre. Siden dengang, har Fiskum barne og ungdomsteater hatt minimum 1 produksjon i året.

En forestilling som ble veldig spesiell for oss var milleniumsforestillingen utenfor kirken nyttårsaften 1999/2000, hvor det ble tent varder over hele Norge samtidig kl.17.00.

Videre er teateret kjent for å gå egne veier - vi har gjort alt fra improvisasjonsteater, skrevet stykker selv, skrevet revyer selv, og har hatt figurteater med Jon Mihle.

Fiskum barne og ungdomsteater er også kjent for godt miljø, hvor ungene tar vare på hverandre - vi har også hatt høyde for å ha med skuespillere med spesielle behov, som rullestolbruker, barn med div utfordringer etc..

Teateret skal være og er et trygt og godt sted for alle.

 

-Tone Svenskerud-

SS/ESMERALDA

Den stolte sjørøverskuta S/S Esmeralda ble en suksess med 4 flotte forestillinger Regi: Einar Breian v/Buskerud Teater Komponist: Trond Nilsen Koreograf : Siri Draugsvoll En flott 20 års jubileumsforestilling på Eiker scene.

TROLLMANNEN FRA OZ

Trollmannen fra Oz ble en stor suksess. Vi hadde mange besøkende på forestillingen som var i regi av Petter Anthon Næss. Stor produksjon med flotte kostymer, flotte skuespillerprestasjoner og faktisk en levende hund på scenen under alle forestillingene. Hunden Bambi spilte selvsagt Toto i stykket. Hunden eies av Caroilne som også spilte Dorothy i stykket.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.04 | 08:56

Det er meg

...
15.03 | 09:53

Fiskum Barne og Ungdomsteteater fortsetter med sine lekne og musikalske versjoner av klassikere, og regissør Petter Anthon Næss har også denne gang gått tilbake til kildene. Dette er fra Middelalderen og diktet ” The Gest Of Robin Hood” er grunnlaget for

...
12.11 | 09:04

Heilt nydelikt

...
11.02 | 14:57

Fineste Leon 💖

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE